معاونت توسعه مدیریت و منابع

پیام تبریک معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1402

05 فروردین 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهرام جعفری معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، حلول سال نو و عید باستانی نوروز 1402 را تبریک گفت.

پیام صادره به شرح زیر می باشد:

یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار یا مدبّر اللّیْل و النّهار یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال

بهار فصل گل و جوانه است، بهار پیام‌آور عشق و رویش است. با رسیدن بهار، طبیعت لباس سبز بر تن می‌کند. البته فصل بهار نه تنها فصل نو شدن زمین، بلکه فصل نو شدن انسان، شروع راهی جدید، تصمیم‌های نو و مضاعف شدن تلاش برای دستیابی به آینده‌ای روشن می‌باشد. ایام نوروز امسال نیز که با ماه پرخیر و برکت رمضان همزمان شده است قطعاً حسن مطلعی نیکو برای آغاز سالی بابرکت است.

سال 1401 در کنار همه فراز و نشیبها شاهد رخداد‌هایی به یاد ماندنی برای دانشگاه‌مان بود که از آن جمله می‌توان افتتاح ساختمان بزرگ دانشکده دامپزشکی و پردیس جدید دانشگاه را نام برد.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران دانشگاهی با استعانت از آفریدگار جهان، فرا رسیدن فصل بهار و نوروز را به جامعه دانشگاهی به ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض می‌نمایم. امید است در سال پیش‌رو با یاری خداوند یکتا، همدلی و بهره‌گیری از توانایی‌های خود در مسیر پیشرفت و تعالی، پیروز و سرافراز باشید.

بهرام جعفری

معاون توسعه مدیریت و منابع